Travel


Tips Travel Ke Jepun 1
Semua orang ada passion yang tersendiri kan? Benda yang kita suka nak buat dan tentunya yang buat kita gembira. For me, Cik Lisa suka benar nak travel ke sana ke mari. This has always been my passion ever since. Maybe, sejak Cik Lisa mula kerja oversea years back. But, if […]

Travel Ke Jepun: Tips Untuk “First Timer” ...


Tips Travel Ke Ho Chi Minh
Antara New Year Resolution Cik Lisa tahun ni (2018) adalah untuk travel ke merata tempat dan sebanyak yang mungkin. So, travel Cik Lisa yang pertama tahun ni adalah ke Ho Chi Minh, Vietnam! Cik Lisa ke sana on last February 2018 hari tu actually. It was amazing! Jadi, hari ni […]

5 Tips Travel Ke Ho Chi Minh


Azam Tahun Baru Saya 5
Happy New Year untuk semua! Setiap orang akan mula kalut nak tulis Azam Tahun Baru 2018 everytime new year menjelma. Tak kira siapa pun kita, tua atau muda dan sesiapa saja akan terdorong untuk buat benda yang sama. Mula lah berkobar kobar semangat yang membara nak cuba cipta sesuatu yang […]

Azam Tahun Baru 2018



YES Academy
Cik Lisa nak cerita tentang 3 Kelebihan Belajar Di Luar Negara hari ni. Yelah, Cik Lisa ni kan… bila duduk diam diam kekadang tu, mesti tak terlepas dari nak terkenang masa zaman belajar belajar dulu. Yelah, masa zaman Cik Lisa muda mudi masa tu.   Tak berapa sure sama ada […]

3 Kelebihan Belajar Di Luar Negara


Shaklee Wangsa Maju 4
Setiap orang ada impian: nak bercuti ke mana, hala tuju bisnes apa cerita, nak jadikan dia suri hati hidup forever and ever tu bilanya dan macam macam lagi. Setiap orang mungkin ada impian yang sama, mungkin jugak berbeza.┬áDestinasi Impian: Finland, Aku Datang!  

Destinasi Impian: Finland, Aku Datang!


Daftar Shaklee Hulu Klang
Ini bukan mitos atau acah acah pembuka kata nak bagi awak rasa teruja nak membaca. Ini realiti dan hakikat dalam kehidupan sebenar hari hari. Ada satu masa sekumpulan orang bersorak sorai keriangan dan dalam masa yang sama, sekumpulan yang lain jatuh merudum menangis bagai nak rak di lantai. Ini Realiti […]

Ini Realiti – Tak Semua Impian Boleh ...