Shaklee


Sunburn Shaklee 1
Sekarang ni dah mula musim panas dan Kulit Yang Terbakar Sinar Matahari akan semakin menjadi jadi. Buatkan kulit kita jadi merah menyala dan sakit pedih menggila. Bila mula nak sentuh sikit jer, rasa perit dan tak tahan nak kata. So, Cik Lisa nak kongsi lah 7 Tips Atasi Kulit Yang […]

7 Tips Atasi Kulit Yang Terbakar Sinar ...


Vivix Shaklee
Hari ni hari Cik Lisa bekerja. Alhamdulillah, ada dua prospek yang dah tingkatkan taraf kehidupan dan kesihatan lepas mereka berminat untuk Daftar Jadi Ahli Shaklee. Tapi, dalam masa yang sama Cik Lisa sempat tengok orang yang lalu lalang. Cik Lisa boleh buat kesimpulan, 90% dari mereka memang Bermekap Tebal¬†untuk cantik! […]

Bermekap Tebal: Set Cantik Premium Shaklee Solusi ...


Nutriferon
Nak tahu? Sejak Cik Lisa Daftar Jadi Ahli Shaklee, awal awal lagi Cik Lisa dah berjaya Tingkatkan Sistem Imunisasi Badan Dengan Shaklee.   Hari ni hujan. Lebat. Seluruh KL basah disirami hujan yang tak henti henti dari tadi. Ramai orang tersangkut dalam jem kat jalanraya. Ramai jugak yang stuck kat […]

Tingkatkan Sistem Imunisasi Badan Dengan Shaklee



Set Cantik Shaklee
Rahsia Kulit Cantik Shaklee. Awak mesti tak sesabar nak tahu kan?   Semua pun nak cantik! Tapi, tak semua yang cantik di mata kita tu, cantik di mata orang lain. Ada orang kata; hitam itu manis. Ada jugak yang kata; hitam itu berlemuih!   Setengah orang kata; kita wajib ada […]

Rahsia Kulit Cantik Shaklee


Beli Shaklee Online
APA??? Cerita tentang Kesan Sampingan Set Kurus Shaklee? Biar Betul weh?   Setiap kali kita tengok apa apa filem kisah cinta, tak kisah lah kalau kisah tu berakhir dengan happy ending sekalipun; mesti ada babak babak sedih di mana either si boipreng ataupun girlpreng tu kecewa. Atau patah hati, sedih, […]

Kesan Sampingan Set Kurus Shaklee


Pengedar Shaklee Wangsa Maju
Dulu, semua dah tahu yang Cik Lisa kerja kira batu bata kan? Cik Lisa kira kira semua tu untuk buat bangunan. Ada orang kata, kerja Cik Lisa tu macam ala ala akauntan, tapi untuk bangunan semata mata.   Bukan spesifik untuk bank atau belanja syarikat itu ini.¬† Tapi, cuma lebih […]

Daftar Ahli Shaklee 2017