Makan Makan


Restoran Pegaga Review 2
Ehem, ehem! Cik Lisa nak kongsi satu spot atau lokasi makanan tengahari yang syiok kat awak hari ni. Sebab tadi Cik Lisa pi makan satu famili – ada Mama, adik lelaki dan adik pompuan sekali. Kami pi makan agak lewat lah jugak, dalam 3 petang gittew! So, biasanya macam susah […]

Lauk Kampung Sempoi Di Restoran Pegaga


Durian McFlurry Review 4
Homaigoddd Sedapnya Durian McFlurry Ni!   Sapa dah pernah rasa Durian McFlurry dari McDonald’s ni, sila angkat tangan tinggi tinggi! Dan sapa yang dah rasa, jom kita seppp sikit sesama sebab Cik Lisa pun dah cuba juga. Secara jujurnya, Cik Lisa rasa Cik Lisa sukaaa!     I mean, bila […]

Homaigoddd Sedapnya Durian McFlurry Ni!


Esspresso Lab Taman Melawati 4
Biasanya, Cik Lisa suka bekerja kat open space sebab lagi rasa berfikiran terbuka dan tak stuck in between cofined walls. Kalau duduk terperuk dalam bilik, kita akan rasa tak seronok. Apatah lagi kalau kita kena buat kerja yang perlukan kita untuk fikir dan dapatkan idea idea syiok untuk menulis? Pfftt… […]

Kedai Kopi Feveret Di Taman Melawati



4
Helloooooo awak! Hari ni Cik Lisa nak pot pet pasal Masak Lemak Cili Api Yang Sedap kat Seremban, Negeri Sembilan. Biasanya, susah kami nak berkumpul satu keluarga. Kali ni pun, adik lelaki Cik Lisa sorang lagi pun tak ada. Walau tak cukup satu korum, tapi ni boleh lah nak kira […]

Masak Lemak Cili Api Yang Sedap