Monthly Archives: June 2017


Tips Makan Secara Sihat 4
Selamat hari raya! Malam ni, Cik Lisa nak kongsi 5 Tips Makan Secara Sihat Di Hari Raya. Ye lah, cuba awak pikir this thing ni sekejap tapi dengan perasaan yang bersungguh dan beria ia. Pejam celik pejam celik, tahu tahu hari ni dah masuk raya keempat.  

5 Tips Makan Secara Sihat Di Hari ...


Shaklee Wangsa Maju 4
Setiap orang ada impian: nak bercuti ke mana, hala tuju bisnes apa cerita, nak jadikan dia suri hati hidup forever and ever tu bilanya dan macam macam lagi. Setiap orang mungkin ada impian yang sama, mungkin jugak berbeza.┬áDestinasi Impian: Finland, Aku Datang!  

Destinasi Impian: Finland, Aku Datang!


Shaklee Wangsa Maju 2
Kita selalu dengar orang dok kata Vitamin C ni bagus untuk kulit kita. Selain tu, orang kata Vitamin C ni sumber anti oksidan yang bagus sekaligus ia bantu tingkatkan imun sistem dan halang radikal bebas berkumpul penuh dalam badan katanya. Bila dah gittew, obviously lah boleh nak kata Vitamin C […]

Vitamin C Sumber Terbaik Untuk Lambatkan Proses ...



Butik Ijmal 3
Sapa antara awak kat sini yang suka travel merata rata? Bila dah mula nak berjalan sana sini, benda paling penting sekali ialah kasut apa yang kita nak pakai untuk nak ke sana ke mari! Sebab tu petang ni Cik Lisa nak kongsi 5 Tips Pilih Kasut Untuk Travel based on […]

5 Tips Pilih Kasut Untuk Travel


Shaklee Wangsa Maju 9
Pagi ni Cik Lisa nak kongsi Tips Kecilkan Peha Dan Punggung Yang Besar Dengan Cepat! Pernah tak rasa pinggang di badan sendiri dah okay dah tapi bila nak beli seluar jeans rasa macam tokleh nak sarung? Sebabnya, peha dan punggung kita tu besaqqq giler dah macam kapal cruise Titanic yang […]

Tips Kecilkan Peha Dan Punggung Yang Besar ...


Romper Baju Melayu 2017
Hari raya dah nak menjelma dan sekarang ni sibuk dah orang start shopping sana sini. Ada yang beli baju raya untuk mak bapak budak. Ada jugak yang sibuk berbelanja baju raya untuk anak anak kecil mereka pulak. Marsya BabyShoppe ada sediakan Baju Melayu Baby untuk baby boy yang comel comel […]

Baju Melayu Baby