Handsock Muslimah Terkini – Malabis Muslimah


Fesyen berubah rubah mengikut trend terkini. Dan sekarang ni memang semua orang tak asing lagi dengan Handsock Muslimah Terkini. Dulu dulu Cik Lisa ingat orang pakai Handsock Muslimah Terkini semata mata untuk menjaga aurat bagi wanita Islam kan? Ye lah, takut terselak lengan baju then nampak pulak aurat kita kat bukan muhrim.

 

Handsock Muslimah Trendy

Antara handsock dari Malabis Muslimah yang Cik Lisa dapat!

Tapi, ternyata Handsock Muslimah bukan lagi untuk wanita Islam semata mata kat negara kita ni. Bahkan, ianya juga dah semakin popular di kalangan bukan Islam. Hari tu masa sangkut kat jem di Jalan Tun Razak, Cik Lisa sempat terintai kereta sebelah seorang perempuan bukan Islam pakai Handsock Muslimah!

 

 

HANDSOCK MUSLIMAH TERKINI – TREND FESYEN TERBARU DI MALAYSIA

 

Lepas Cik Lisa terima dua pasang Handsock Muslimah dari Malabis Muslimah, baru Cik Lisa faham kenapa wanita bukan Islam pun seronok nak pakai Handsock Muslimah ni. Setiap design yang ada, makin hari makin cantik menawan kelihatannya.

 

Ada macam macam kaler dan corak yang muncul lepas sehari ke sehari. Dan ianya bukan cuma plain kaler yang sugul atau tak menarik mata. Tapi, cantik bergaya dan pelbagai jenis fabrik pun yang ada. Untuk yang nak pakai biasa biasa jer, ada yang guna material cuma cotton semata mata. Tapi, ada jugak yang dari lace, polyester dan macam macam lagi lah kiranya.

 

Handsock Muslimah Terkini

Ada macam macam corak dan jenis kain yang berlainan! Selesa sungguh!

 

Pakai dengan blouse biasa yang longgar dan tiga suku lengannya, pun dah nampak presentable dan moden gittew! Patutlah semakin ramai yang bukan Islam pun boleh tergoda!

 

Cik Puan Sherah, founder Malabis Muslimah tu ialah #GengProtege Cik Lisa sendiri. Dia siap siap deliver kat Cik Lisa dua pasang Handsock Muslimah yang berbeza. Memang cantik setiap satunya, buat Cik Lisa sendiri dah jatuh cinta pandang pertama!

 

 

 

HANDSOCK MUSLIMAH TERKINI – RAMADHAN REVIEW CIK LISA WANGI 2017

 

Sempena Ramadhan Review Cik Lisa Wangi 2017 ni lah sebab Cik Lisa terima Handsock Muslimah yang cun beria ni. Dan ini jugaklah first time Cik Lisa sarungkan Handsock Muslimah ni kat tangan sendiri. Dulu nampak orang dok sarung macam macam kaler sana sini. Even adik Cik Lisa sendiri pun tak kurang hebat jugak simpan koleksi.

 

Handsock Muslimah Trendy

Cik Lisa betul betul sukakan corak handsock ni yang sangat femininnn kan?

 

Nak tahu apa Cik Lisa rasa bila dah sarung Handsock Muslimah tu kat tangan sendiri hari ni? Cik Lisa seronok pot pet pengalaman kali pertama dengan Handsock Muslimah di entri blog satu lagi bertajuk Kenapa Kita Perlu Pakai Handsock? yang Cik Lisa dah published kan siang tadi.

 

 

 

TAWARAN HEBAT DARI MALABIS MUSLIMAH UNTUK RAMADHAN REVIEW CIK LISA WANGI 2017

 

Untuk julung julung kalinya dan sempena kolaborasi bersama Ramadhan Review Cik Lisa Wangi 2017, Cik Puan Sherah telah sudi untuk menawarkan:-

HANDSOCK + KOS POSTAGE DITANGGUNG OLEH MALABIS MUSLIMAH UNTUK YANG BERTUAH!!!

 

Handsock Muslimah Terkini

Ini jenis lain yang Malabis Muslimah ada dalam koleksi mereka!

Best kan offer yang ditawarkan oleh Malabis Muslimah ni? Rasa teruja tak nak cecepat beli handsock ni? Kalau rasa dah tak sabar sabar nak dapatkan handsock dari Malabis Muslimah ni boleh sepantas kilat Whatsapp Cik Puan Sherah kita sendiri di:-

WHATSAPP 011-1114 8917 (Cik Puan Sherah)

WHATSAPP 011-1114 8917 (Cik Puan Sherah)

WHATSAPP 011-1114 8917 (Cik Puan Sherah)

Handsock Muslimah Trendy

Handsock yang ni pun cantik! Dah lah purple ni kaler feveret! Ini dwitone, maksudnya boleh tukar jadi corak lain kalau kita terbalikkannya.

dan dapatkannya HARI INI JUGA!

Terima kasih untuk Cik Puan Sherah sebab beri kepercayaan kat Cik Lisa dengan kesanggupan Cik Puan dan Team Malabis Muslimah untuk turut serta dalam Projek Ramadhan Cik Lisa tahun ini.

 

Handsock Muslimah Trendy

Cantik packaging Malabis Muslimah ni, Cik Lisa bebetul sukaaa! Rugi awak tak cuba!

Semoga kita semua diberkati-Nya, inshaALLAH.

 

Terima kasih dan assalamualaikum.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *