Blogging


The Crucifixion Movie Review 2017
Lama nau nauuu Cik Lisa tak tengok movie kat cinema sekarang ni. Maklumlah, semua pun kami usually streaming dan tengok kat tv. So, tak selalu lah nak ke cinema macam zaman dulu dulu. Tapi, hari Jumaat hari tu, Cik Lisa dan adik Cik Lisa jadi driver Mama. Nak kena ke […]

The Crucifixion: Movie Horror Yang Tak Horror ...


Roti Benggali
Ini senario biasa kat kawasan perumahan (mostly) kan? Petang petang hari, pin pon pin pon bunyi hon motor mamak roti di sana sini. Tetiba terkenang pulak hadoi Sedapnya Roti Benggali Mamak Jual Atas Motor Ni!   Pin pon pin pon hon dia dok seru kita beli roti or yang lain […]

Sedapnya Roti Benggali Mamak Jual Atas Motor ...


Bloggers Block 6
Hari ni terdetik dup dap dup dappp di hati Cik Lisa nak kongsi kongsi kong 5 Tips Terbaik Nak Atasi Blogger’s Block ni actually.┬áTapi, before tu nak kena lelaju put disclaimer kecil comel cenonet ni dulu. Haha. Ye lah kan, sekarang ni semua pun seronok sakan nak saman menyaman.   […]

5 Tips Terbaik Nak Atasi Blogger’s Block



Tempat Makan Best Di Kuala Lumpur
Ada Apa Dengan BBQ Lamb KL Kemensah? Kat mana tempat ni sebenarnya? Kenapa sakan sangat semua orang dok sibuk nak pot pet pasal kedai mereka? Menu apa yang mereka sajikan dan tawarkan kat customer yang tak putus putus nak datang?     Ada siap yang datang sekali, nak datang lagi […]

Ada Apa Dengan BBQ Lamb KL Kemensah


Asianic
Hellooo, awak. Semalam, letih sungguh rasa lepas seharian dok berjalan merata. Kebetulan pulak, ada tiga appointment yang Cik Lisa dah set serentak! Itu yang bila balik tu je, terus rasa macam penat gegiler. Tapi, pagi ni Cik Lisa dah segar beria ia walaupun hujan turun dengan lebatnya sejak pagi tadi. […]

Bestnya Bila Kulit Lembut Macam Bayi


Krim Kilo Homaigod! 1
Cik Lisa suka membaca. Tak kisah lah tentang apa, as long as ia menarik minat Cik Lisa untuk baca dan terus baca. Then, itu bermakna ada sesuatu dalam petikan atau penulisan tu yang dah cuit hati Cik Lisa untuk terus mengamati. Sama macam minggu sudah, Cik Lisa terpaut hati nak […]

Krim Kilo Homaigod!