Monthly Archives: May 2017


Daftar Shaklee Hulu Klang
Bila bulan posa bermula, mesti ramai dok kalut nak sakit perut dan gastrik merata rata. Kekadang tu asid refluks sebab perut selalu ada makanan, tapi tetibe terkejut sebab bulan posa tokleh nak makan makan. Mula lah pedih perut tak henti henti, time tu jugak lah rasa nak beremosi berhari hari. […]

3 Tips Elak Gastrik Di Bulan Puasa


Handsock Muslimah Trendy
Fesyen berubah rubah mengikut trend terkini. Dan sekarang ni memang semua orang tak asing lagi dengan Handsock Muslimah Terkini. Dulu dulu Cik Lisa ingat orang pakai Handsock Muslimah Terkini semata mata untuk menjaga aurat bagi wanita Islam kan? Ye lah, takut terselak lengan baju then nampak pulak aurat kita kat […]

Handsock Muslimah Terkini – Malabis Muslimah


Shaklee Wangsa Maju 2
Bulan posa lah bulan yang ditunggu tunggu saban hari oleh ramai kita kita ni kan? Sebab di bulan posa ni lah kita boleh setting semula gaya pemakanan dengan diet seimbang untuk dapatkan bentuk badan yang diidam idamkan. Ye lah, sapa tak seronok bila hari raya amik gambar bersama keluarga, kita […]

5 Makanan Untuk Kecilkan Perut Buncit Dengan ...



Bantal Hotel DAG Review
Bila kita tidur, yang paling penting ialah apa keadaan tengkuk kita pada masa saat saat genting? Kalau bangun tido dan rasa stress tak tentu arah, itu bukanlah satu benda yang ohsem hasil dari tido yang panjang. Dan obviously, tak berapa nak consider itu adalah tido yang syiok gila kan? Tapi, […]

Bantal Hotel DAG Pillow


Baju Muslimah Eksklusif
Wah, wah, wahhhh! Cemana awak hari ni hari pertama kita semua berpuasa? Sapa yang tak bangun sahur konfem sekarang ni dah terlepek depan tv dok tunggu masa beduk berbunyi! Sambil dok fikir nak berbuka apa hari ni, sambil tu jugak Cik Lisa ni tak henti henti dok nganga mulut ralit […]

Baju Muslimah Eksklusif – Sameera Muslimah Boutique


Persediaan Sebelum Dan Selepas Rawatan Bekam
Hari ni Cik Lisa nak cerita tentang Persediaan Sebelum Dan Selepas Rawatan Bekam.   Tapi bekam tu apa sebenarnya? Bekam atau dalam Bahasa Inggeris disebut cupping ialah kaedah rawatan tradisional untuk buang toksin dari dalam badan kita melalui pengeluaran darah kotor yang disedut keluar melalui kulit!   Dan lepas beberapa […]

Persediaan Sebelum Dan Selepas Rawatan Bekam